Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar el teva navegació, adaptar-se a les teves preferències i realitzar tasques analítiques. En continuar navegant acceptes la nostra política de cookies.

Més informació D'acord

Com ens ajuda la tecnología a comprar o vendre immobles des de casa?

Orada Immobiliaria

Com ens ajuda la tecnología a comprar o vendre immobles des de casa?

En aquest cas, l’article d’avui es vol centrar en el confinament i en com ens ajuda la tecnología a passar-lo, des d’un punt de vista personal i empresarial.

Com ens ajuda la tecnología a que el procès de compravenda de vivendes no es freni de cop i volta ?

Avui dia la tecnología ens és molt útil per a moltes coses.

Gràcies a la tecnología, des d’Orada serveis Immobiliaris d’Andorra podem oferir als nostres clients un contacte a través de videotrucades amb els nostres assessors immobiliaris en qualssevol moment.

A més a més oferim accedir virtualment a les ofertes de vivendes en qualssevol moment i des de casa la qual també es podria arribar a ensenyar a través d’una videotrucada o d’un video en temps real.

Per últim també està disponible l’atenció personalitzada a través de telèfon, chat o watssapp entre comprador, venedor i agent expert.

D’aquesta manera, igual que molts altres sectors podem combatre el confinament i continuar l’activitat gràcies a la tecnología i als sistemes informàtics.

Així com molta gent està aprofitant aquest periode de confinament per fer classes virtuals, entrenament virtual, jocs virtuals…i tot això és

Gràcies a la tecnología i la simplificació de processos.

Des d’Orada Serveis Immobiliaris ens volem centrar, adaptar-nos i aprofitar al màxim la tecnología disponible per poder “transformar” el sector immobiliari i poder oferir els nostres serveis des d’una manera virtual.

Oferim la tecnología com alternativa i ens posem a disposició a través de chat i  videotrucades per a que els nostres clients estiguin atesos en tot moment i puguin seguir l’activitat immobiliaria i la gestió que comporta durant l’estat actual de confinament causat pel Covid-19, sense haver de desplaçar-se.

Orada Immobiliaria és casa teva a Andorra.

Formulari de contacte

truca'ns ara
+376875551 / WhatsApp +376602679